kalfsschnitzels met dragonsaus

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de schnitzels in een ruime bakpan aan beide kanten 3 minuten goudbruin. Na het bakken, strooi er zout en versgemalen peper over; houdt de schnitzels onder aluminiumfolie warm op een schaal. Maak nu de saus in de bakpan, voeg wijn erbij, roer het aanbaksel los met een houten lepel en laat inkoken tot iets minder dan de helft. Giet alles over in een steelpan en klop met een garde de boter erdoor, laat nog even heet worden; van de warmtebron af: de fijngehakte dragonblaadjes, zout en versgemalen zwarte peper naar eigen smaak. Giet de saus over de schnitzels en serveer direct.

kalfsschnitzels met dragonsaus is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met dragonsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool met citroenroom
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept