lamsvlees in romige saus

4
0 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sezamzaadjes, wit maanzaad, amandelen, pepertjes, knoflook, gemberwortel en gesnipperde ui in droge koekenpan roerbakken. Laten afkoelen en daarna in foodprocessor tot pasta malen. Olie in koekenpan verhitten. Kardamom, kaneel en kruidnagelen bakken tot laatste opzwellen. Lamsvlees, komijn, koriander en kruidenpasta toevoegen en op smaak brengen met zout. Met deksel op de pan laten stoven tot het vlees bijna klaar is. Pan van vuur afnemen en crème fraîche met 1 tl maizena er doorheen scheppen. Voor het serveren nog kort opwarmen en met sesam bestrooien.

lamsvlees in romige saus is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept