ossobuco milanese

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de kalfsschenkels met wat zout en peper en wentel ze door wat bloem. Verhit de boter met de olijfolie en bak hierin de schenkels aan beide kanten mooi bruin van kleur. Bak nu de fijngesneden ui voor ± 2 minuten mee, voeg de wijn, de tomaat en het knoflook toe en breng dit alles rustig aan de kook, laat nu het vlees in ± 1 ½ uur gaar sudderen. Serveer de schenkels op een bedje van risotto, meng de citroenschil met de peterselie en strooi dit over de kalfsschenkels.

ossobuco milanese is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes à la ossobuco
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossobuco met groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept