zuppa di spinaci - italiaanse spinaziesoep

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de spinazie en kook hem met het aanhangende vocht(geen water toevoegen)in ca. 4 minuten gaar. Laat de spinazie in een vergiet uitlekken en druk het vocht er zoveel mogelijk uit. Hak de spinazie klein, vermeng met 1 el boter, de geraspte kaas en wat zout, peper en nootmuskaa, naar eigen smaak. Breng de bouillon aan de kook en roer er het spinaziemengsel door. Laat de soep onder voortdurend roeren nog ca. 2 minuutjes zachtjes doorkoken. Bak de dobbelsteentjes brood in de rest van de boter rondom bruin en knapperig en strooi bij het serveren het gebakken brood over de soep.

zuppa di spinaci - italiaanse spinaziesoep is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziesoep met tortelloni
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse spinaziesoep met kokosmelk
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Yoghurt-spinaziesoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzen-spinaziesoep met Groninger metworst
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept