aardappelpuree met kaas en room

6
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen in zout water voor 15 à 20 minuten, de knoflook persen boven een pan met de zure room, dit nu langzaam verwarmen en goed roeren, net niet koken. De aardappelen afgieten en pureren, het room/knoflookmengsel goed mengen door de aardappelpuree; daarna de geraspte kaas en de melk goed doorroeren met de puree, zodat er een mooie, luchtige massa ontstaat. Breng op smaak met zout en peper.

aardappelpuree met kaas en room is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept