pesto van gedroogde tomaten

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster 50 gr pijnboompitten in een droge koekepan goudgeel en laat ze afkoelen. Snijd 2 teentjes knoflook grof. Voeg hier 100 g gedroogde tomaten, de pijnboompitten, de peterselie en 50 g verbrokkelde Parmezaanse kaas bij en pureer dit in een keukenmachine of wrijf alles in een vijzel fijn. Schenk in een dun straaltje ± 1 dl extra virgine olijfolie bij het mengsel en pureer het geheel tot een gladde pasta. Breng op smaak met peper en zout.

pesto van gedroogde tomaten is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept