zabaglione - eierschuim met marsala

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eidooiers met de suiker luchtig en lichtgeel van kleur. Voeg onder voortdurend kloppen de Marsala beetje bij beetje toe. Verwarm het mengsel onder voortdurend roeren (mixer) au bain marie tot het gerecht zich bindt. Laat het mengsel beslist niet koken, want dan gaat de zabaglione schiften. Dit gerecht kan zowel warm als koud geserveerd worden. (Koud is het lekker maar warm is het SUPER!!!!!)

zabaglione - eierschuim met marsala is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans schuim (zabaglione)
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bill Granger's gemengd fruit, zabaglione & cantuccini
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Zabaglione (dessert van eierdooiers en wijn)
30 min Nagerecht
Bekijk recept