loempia’s met garnalen en gehakt

4
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de garnalen, taugé, ui en knoflook fijn en meng alles met het gehakt en maak op smaak met de sherry, sojasaus, zout en peper. Leg op ieder deeglapje een beetje van de vulling. Vouw de zijkanten van het lapje naar binnen en rol het op, plak het dicht met een papje van een beetje bloem en water. Bak de loempia’s in de hete olie totdat ze goudbruin zijn. Laat goed uitlekken op keukenpapier. Serveer direct.

loempia’s met garnalen en gehakt is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krokante loempia’s met dipsaus
30 min- Snack
Bekijk recept
Loempias - Koolhydraten maaltijd fase 1
Bekijk recept
Carla's Loempias
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Keizerlijke Loempias
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept