spoom

6
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 1/2 dl water met de suiker tot suikerwater, van de hittebron af en de champagne erbij. Citroensap en de gepureerde lychees er goed door roeren, giet het mengsel in een diepvriesbak en laat het drie uur in de vriezer opstijven (ieder uur het mengsel voorzichtig omscheppen). Voor het opdienen: tien minuten van te voren uit de vriezer halen. Voor ieder glas een bolletje van het mengsel en opvullen met de champagne (of wijn naar keuze). Direkt opdienen!

spoom is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Spoom feestelijk tussengerecht
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spoom
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spoom (Citroen)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Spoom feestelijk tussengerecht
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spoom
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spoom (Citroen)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept