Bietenstamppot met komijnekaas

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook in water met zout in 20 min. gaar.
  • 2 Snijd ondertussen de bietjes in kleine blokjes. Verhit de boter in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de bietjes en rozijnen toe en verwarm 5 min. op laag vuur.
  • 3 Verwarm de melk in een steelpan. Stamp de aardappelen en melk met de pureestamper tot puree. Schep het bietjesmengsel, de zure room en kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met kleine zoetzure augurken (potje 340 ml).

Bietenstamppot met komijnekaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje komijnekaas met courgette
5 min -
Bekijk recept
Blote billetjes in het groene veld
30 min-
Bekijk recept
Stamppotjes met andijvie & toppings
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse box-hartig
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Bietenstamppot met appel en worst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenstamppot met Zweedse gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenstamppot
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenstamppot met visschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept