Krokante gamba's met noedelsalade

4
35 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Breng een pan water aan de kook en kook de bonen in 5 min. beetgaar.
  • 2 Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel koud onder de kraan.
  • 3 Verhit een wok, voeg 2 el olie toe en roerbak de bonen en taugé 2 min. Voeg de ananas en chilisaus toe en roerbak nog 1 min. Schep de groenten door de noedels.
  • 4 Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal. Doe de bloem, eieren en paneermeel in aparte kommetjes. Haal de garnalen eerst door de bloem, dan door het ei en vervolgens door het paneermeel.
  • 5 Verhit 500 ml olie in de schoongemaakte wok en frituur de garnalen in 2 porties 2 min. Laat uitlekken op keukenpapier. Verdeel de lauwwarme noedelsalade over 4 borden en schep de garnalen erop.

Krokante gamba's met noedelsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise kip-noedelsalade
25 min
Bekijk recept
Vietnamese kalkoen à la minute
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure noedelsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept