Mediterrane appeltaart

10
25 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190 °C. Klop de eieren met de basterdsuiker, vanillesuiker en een mespunt zout schuimig met een mixer. Klop de boter, bakpoeder en bloem erdoor.
  • 2 Schil de appels en snijd in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd de kwarten in dunne partjes. Meng de appel, rozijnen, dadels, abrikozen, walnoten, zonnebloempitten en kaneel door het beslag.
  • 3 Bekleed de springvorm met bakpapier en schenk het beslag erin. Bak de taart in ca. 1 uur gaar. Lekker met poedersuiker en slagroom.

Mediterrane appeltaart is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept