IJspannenkoek

4
25 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het ei met de bloem en 200 ml melk. Voeg een mespunt zout toe. Verhit een 1/4 van de boter in een koekenpan (Ø 28 cm). Bak met een 1/4 van het beslag een pannenkoek. Maak zo nog 3 pannenkoeken en laat ze iets afkoelen.
  • 2 Neem het ijs uit de vriezer en laat in 5 min. iets zachter worden. Verdeel het ijs in 4 porties over de pannenkoeken. Rol de pannenkoeken stevig op en verpak ze in vershoudfolie. Leg tot gebruik in de vriezer.
  • 3 Verwarm de rest van de melk en chocolade in een steelpan op laag vuur. Laat de chocolade smelten. Halveer de pannenkoeken en serveer per persoon 2 stukken pannenkoek. Schenk er de chocoladesaus over.

IJspannenkoek is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

IJspannenkoek Met Abrikozen En Warme Bessensaus
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

IJspannenkoek Met Abrikozen En Warme Bessensaus
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept