Opperdoezersalade

4
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aardappelen in parten. Kook ze in water met zout in 10 min. beetgaar.
  • 2 Maak ondertussen een dressing van de mosterd en azijn. Klop er in een dun straaltje de olie door. Breng op smaak met peper en zout. Giet de aardappelen af en laat ze 5 min. afkoelen. Meng met de dressing en laat nog iets afkoelen.
  • 3 Breng de aardappelsalade op smaak met peper en zout. Voeg naar smaak extra azijn en olie toe. Meng de waterkers door de aardappelsalade en serveer in een schaal.

Opperdoezersalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Opperdoezersalade met garnalen
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Opperdoezersalade met garnalen
25 min Bijgerecht
Bekijk recept