Ribkarbonade met citroenricotta

4
10 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de karbonades op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de rasp met 2 el sap, peper en zout door de ricotta. Vet de ovenschaal in met de olie.
  • 2 Leg de karbonades in de schaal en verdeel het ricottamengsel erover. Meng het paneermeel met de Parmezaanse kaas en peterselie. Bestrooi de karbonades ermee. Zet de karbonades ca. 20 min. in de oven. Lekker met ovenfrites of pasta en sperziebonen.

Ribkarbonade met citroenricotta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met citroenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade met roquefort
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zoete eierflensjes
40 min Nagerecht
Bekijk recept

Gegrilde ribkarbonade met tagliatelle en tuinbonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterd ribkarbonade
Bekijk recept
Karbonade met mosterdpuree en broccoli
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoet-zuurstamppot met ribkarbonade
30 min-
Bekijk recept