Pompoensalade

8
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Halveer de pompoen, verwijder de zaden en de draderige binnenkant met een lepel en snijd het vruchtvlees in parten van 2 cm breed. Laat de schil zitten. Leg de pompoen op een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met 2 el olie en bestrooi met peper en zout. Rooster de pompoen in de oven in 25-30 min. bruin en gaar.
  • 2 Snipper de ui en snijd de tomaten in reepjes. Leg de pompoen en rucola op een schaal. Schep voorzichtig de ui, tomaat en pompoenpitten erdoor.
  • 3 Besprenkel met balsamicoazijn en de rest van de olie. Breng op smaak met peper en zout.

Pompoensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoensalade met feta en linzen
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Merguez met pompoensalade
Bekijk recept
Geroosterde pompoensalade
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde pompoensalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pompoensalade met feta en linzen
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Merguez met pompoensalade
Bekijk recept
Geroosterde pompoensalade
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde pompoensalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept