Spinaziekoekjes met crème fraîche

10
15 min
Snack
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Blancheer de spinazie 1 min. in kokend water. Giet af en duw met een lepel zo veel mogelijk vocht eruit. Snijd de spinazie fijn.Snijd de basilicumblaadjes fijn. Verkruimel het brood. Rasp de Pecorino Romano. Rasp de gele schil van de schoongeboende citroen en pers de vrucht uit.
  • 2 Meng de ricotta met de spinazie, het rasp, de eieren, het broodkruim, de Pecorino Romano, helft van het basilicum, peper en zout in een kom. Maak 10 koekjes.
  • 3 Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de koekjes (in delen) op middelhoog vuur in 4 min. goudbruin. Keer halverwege. Meng de crème fraîche met de rest van het basilicum. Breng op smaak met citroensap, peper en zout en meng door elkaar. Serveer de koekjes lauw of op kamertemperatuur met de dip.

Spinaziekoekjes met crème fraîche is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oranje nachos
20 min -
Bekijk recept
Sugar snaps met zalm-tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met krokante salami en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept