IJsgarnalencocktail met appel

4
10 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snijd de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd de kwarten in dunne plakjes.
  • 2 Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de yoghurt, mayonaise, olie en citroenrasp tot een dressing. Breng op smaak met citroensap en peper en zout.
  • 3 Leg de blaadjes kropsla op een grote, platte schaal. Verdeel de garnalen en appel over de slablaadjes. Besprenkel met de dressing en verdeel de peterselie en pijnboompitten erover. Lekker met geroosterd brood of stokbrood en partjes limoen en citroen.

IJsgarnalencocktail met appel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

IJsgarnalencocktail fris en pittig
20 min Voorgerecht
Bekijk recept