Haverkokoskoekjes met cranberry's

24
55 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190 °C. Meng de havermout, boter, honing, het kokos, de bakpoeder en 1 mespunt zout in een kom. Voeg 125 ml heet water toe en kneed tot een soepel deeg. Kneed de cranberry's erdoor.
  • 2 Rol 24 balletjes ter grootte van een walnoot. Druk ze plat en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in ca. 25 min. goudbruin in de oven. Laat in 1 uur helemaal afkoelen.
  • 3 Smelt de chocolade au bain-marie. Zigzag met een lepel de gesmolten chocolade over de koekjes. Laat in 2 uur hard worden.

Haverkokoskoekjes met cranberry's is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker