Gnocchi met kip en spinazie

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Doe in een vergiet en spoel onder koud stromend water. Laat uitlekken.
  • 2 Verhit de helft van de olie in een koekenpan en roerbak de hazelnoten in 3 min. goudbruin. Schep uit de pan in een schaal. Snijd de kipfilet in blokjes. Bak de kip 3 min. in het achtergebleven bakvet. Was de prei en snijd in dunne ringen. Snijd de rode ui in halve ringen. Voeg de prei en de ui toe aan de kip en bak 5 min. mee. Schep het kipmengsel bij de noten.
  • 3 Verhit een wok, doe de spinazie erin en laat al omscheppend slinken. Schenk de room erbij en verwarm 3 min. op laag vuur. Voeg het kipmengsel toe en warm nog 2 min. door. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en roerbak de gnocchi in 4 min. rondom goudbruin. Scheur de blaadjes van de basilicum. Meng er op het laatst de rucola en de basilicum door en breng op smaak met peper en zout. Serveer met het kipmengsel.

Gnocchi met kip en spinazie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept