1 Schil de gember en rasp fijn. Snijd het steeltje van de rode peper, halveer in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook fijn en de kool in reepjes.
2 Verhit de zonnebloemolie in een wok en roerbak de gember, peper en knoflook een 1/2 min. Voeg het gehakt toe en roerbak in 5 min. rul. Voeg de azijn en sojasaus toe en bak op middelhoog vuur tot het gehakt een beetje krokant is.
3 Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, doe in een schaal en meng de sesamolie erdoor. Verdeel over de kommen. Breng tegelijkertijd met de mie het water aan de kook en los de bouillontabletten erin op. Voeg de kool en bimi toe. Kook in 4 min. beetgaar. Schep de groenten eruit en verdeel over de mie. Schep het gehakt erop en schenk de bouillon erover. Bon appétit!