Nasi goreng, runderroerbak en spinazie

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit ondertussen 1 el olie in een wok en fruit de peper, ui en knoflook 3 min. Voeg de runderroerbak toe en roerbak 4 min. Breng op smaak met zout. Voeg de shiitakes toe en roerbak 2 min. Schep uit de wok in een schaaltje.
  • 3 Verhit 1 el olie in dezelfde wok. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken op middelhoog vuur. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak 4 spiegeleieren.
  • 4 Schep de spinazie in een zeef en duw het overtollige vocht eruit met de achterkant van een lepel. Schep het roerbakmengsel en de spinazie door de rijst en breng op smaak met peper en zout. Serveer de nasi met een gebakken ei erop.

Nasi goreng, runderroerbak en spinazie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept