Pollo alla parmigiana

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop het ei los in een diep bord. Meng de kaas, oregano en het paneermeel in een ander diep bord.
  • 2 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Bestrooi ondertussen de kip met de bloem en meng zodat alle stukken kip met een dun laagje bloem bedekt zijn. Haal de kipstukken 1 voor 1 door het ei en dan door het paneermeelmengsel. Zorg ervoor dat de stukken rondom bedekt zijn. Verhit 100 ml olie in een ruime koekenpan en bak de kip op middelhoog vuur in 6 min. rondom bruin en gaar. Keer regelmatig. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 3 Meng de tomaten met de rucola en de rest van de olie en breng op smaak met peper en zout. Giet de pasta af en meng met het tomaatmengsel. Serveer de kip met de pasta.

Pollo alla parmigiana is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sophia Loren's Parmigiana
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bill Granger's aubergine parmigiana
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cotoletta alla parmigiana (gepaneerd kalfsvlees met kaassaus)
45 min-
Bekijk recept
Chicken parmigiana
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cazuela de pollo
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arroz con pollo
Bekijk recept
Pollo tonato met frisse salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Leonardo Pacenti's pollo alla cacciatora
40 min
Bekijk recept