Mini irish coffee trifles

4
20 min
Nagerecht
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng voor de vla de custardpoeder in een ruime kom met de helft van de suiker en 3 el koude melk. Breng de rest van de melk aan de kook. Meng de kokende melk met het custardmengsel en roer door met een garde. Schenk de vla terug in de pan en laat op laag vuur nog 3 min. rustig doorkoken. Laat 30 min. afkoelen en meng af en toe met een garde zodat er geen velletje op komt.
  • 2 Klop de slagroom stijf met de rest van de suiker. Bedek de bodem van de potjes of glazen met wat cake. Besprenkel met een beetje whisky en koffie. Schep er wat vla op, vervolgens slagroom, dan wat cake, daarna whisky en tot slot een beetje koffie. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Zet alles 1 uur afgedekt in de koelkast.
  • 3 Neem de trifles uit de koelkast en bestrooi met de mokkaboontjes.

Mini irish coffee trifles is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Honing-yoghurttrifle met zomerfruit
10 min- Nagerecht
Bekijk recept
Mona's panna-cotta-aardbeientrifle (advertorial)
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Koffietrifles
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept