Roer de gist door het warme water en voeg de suiker toe. Zeef de bloem in een grote kom en voeg het bakpoeder en zout toe. Roer 1 eelt olijfolie, melk, knoflook, yoghurt, en het water met gist door het meel. Voeg peper en zout toe en kneed het deeg met een broodbakmachine of met je handen tot een egaal elastisch deeg. Leg de deegbal in de kom en dek af met een vochtige doek. Laat het deeg ongeveer 45 minuten rijzen op een warme plaats. Verdeel het deeg in 4 porties en rol deze uit tot ongeveer 1 cm dikte. Bestrijk het deeg met olijfolie en bestrooi met komijnzaad of poeder. Verhit een grillpan en bak het naanbrood ongeveer 4 minuten per zijde totdat er bruine strepen ontstaan en het deeg gaar is van binnen. Serveer het brood warm als bijgerecht bij Indiase curry of lekker als tussendoortje. Je kunt het naanbrood ook later of de volgende dag makkelijk een paar minuten opwarmen in de oven.