Zeef de bloem en meng met het griesmeel en het zout. Meng het gist met 300 ml warm water en laat een minuutje wellen. Maak een kuiltje in het meelmengsel en giet het water met gist en 50 ml olijfolie er in. Meng met een lepel en kneed daarna met je handen tot een soepel deeg. Pak een beslagkom en bestuif deze aan de binnenzijde met bloem. Leg de deegbal er in en dek af met een vochtige theedoek. Laat op een warme plek ongeveer 45 min rijzen totdat de massa zich heeft verdubbeld. Verwarm de oven op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg het deeg hier op. Duw het met je handen uit elkaar tot een rechthoek (houd nog wat ruimte over op de bakplaat want het deeg zet nog een beetje uit in de oven). Bestrooi met peper en zout. Verdeel de mozzarella en de olijven over het deeg en duw ze er zachtjes en beetje in. Bestrooi met rozemarijn en besprenkel met olijfolie. Bak het brood in ongeveer 30 min goudbruin. Snijd het brood in stukken. Lekker als lunch, bij de soep of om je diner mee te beginnen. Ook lekker met bijvoorbeeld pesto, tomaten en/of uien.