Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de knoflook fijn, de courgette in blokjes en de champignons in plakjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de knoflook een minuutje aan. Voeg de courgette, champignons en spinazie toe en bak 5 minuten totdat het meeste vocht verdwenen is. Zet het vuur uit en voeg de pijnboompitten, parmaham en de basilicum toe aan de groente en roer even door. Breng op smaak met wat peper en zout. Vet de quichevorm in met wat boter en bekleed deze met bladerdeeg. Prik een paar gaatjes in de bodem. Klop de eieren met de melk en de geraspte kaas los. Snij de feta en mozzarella in stukjes en voeg toe aan het eimengsel. Breng op smaak met peper en zout. Schep de groente uit de pan in de quichevorm en giet het ei-kaasmengsel er over. Zet ongeveer 20 minuten in de oven en je hebt een heerlijke quiche. Je kunt natuurlijk ook andere restjes zoals paprika, ui, spekjes, gehakt, erwtjes etc gebruiken en dit recept als basis gebruiken.