Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de pompoen in stukken. Je mag de pompoen schillen maar dat is niet noodzakelijk. Breng een pan water aan de kook voeg alle pompoen toe. Zorg er voor dat de pompoen net onder water staat. Kook in 10 min gaar en giet af. Bekleed ondertussen een bakplaat met bakpapier en verdeel het bladerdeeg er over. Als je losse plakjes gebruikt zorg dan dat je ze goed aan elkaar plakt. Vouw de rand iets omhoog en vouw om. Snijd de ui in ringetjes en bak deze in de boter en suiker in ongeveer 2 minuten aan totdat de suiker gekarameliseerd is. Leg eventueel een paar stukjes pompoen apart voor de garnering en stamp de rest van de pompoen grof en voeg zout en peper toe. Smeer de het pompoenpuree over het bladerdeeg. Zet de taart 10 minuten in de oven. Verdeel daarna de uien, stukjes geitenkaas en walnoot er over. Leg ook de stukjes pompoen er op. Meng de olijfolie met de rozemarijn en besprenkel de taart hier mee. Zet de taart nogmaals 20 min in de oven. Voor wat extra pit; voeg wat gemalen komijnzaad en paprikpoeder toe aan de pompoenpuree.