Prak de witte kaas of feta kaas samen met de tapenade fijn met een vork. Breng op smaak met nog wat zwart gemalen peper. Snijd het kapje met het steeltje van de mini paprika. Verwijder nog eventuele pitjes of zaadlijsten. Vul de paprika met het fetamengsel en druk goed aan. Bewaar in de koelkast of snijd hem voor direct gebruik met een scherp mes in plakjes. Serveer eventueel op een toastje. MET ROOMKAAS EN BIESLOOK Ingrediënten 2 sweet bite mini paprika oranje2 eetl roomkaasStuk of 10 sprietjes verse bieslook1 teentje knoflookPeper en zout ToastjesVoorbereiding Hak de bieslook heel fijn. Snijd de knoflook in hele kleine stukjes (persen geeft een te scherpe smaak). Meng de roomkaas met de bieslook en knoflook en breng op smaak met peper en zout. Snijd het kapje met het steeltje van de mini paprika. Verwijder nog eventuele pitjes of zaadlijsten. Vul de paprika met de roomkaas en wikkel in aluminiumfolie en laat nog minimaal een uur opstijven in de koelkast. Als de roomkaas nog niet goed hard is geworden kun je hem ook nog even in de diepvries leggen. Snijd hem met een scherp mes in plakjes. Serveer eventueel op een toastje.