Verwarm de oven voor op 180 graden. Rasp de manchegokaas. Zeef de bloem en bakpoeder in een kom. Voeg een snufje zout en paprikapoeder toe en kneed de boter er door. Voeg de helft van de geraspte manchego toe en schenk de melk er bij. Roer alles goed door. Verdeel het mengsel over 12 mini muffin vormpjes en bak deze in ca 10 -12 min goudbruin. Maak in de tussentijd de vulling. Breng een beetje water aan de kook in de waterkoker of pannetje en doe de tomaat er in. Haal deze na 1 minuut er uit en pel het velletje er makkelijk af. Verwijder de zaadjes en hak de rest van het vruchtvlees in kleine blokjes. Snipper de uit. Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak de ui en tomaat 2 minuutjes. Voeg de rest van de geraspte manchego toe en roer goed door. Breng op smaak met zout, peper en peterselie. Haal de kaas muffins uit de oven en laat ze een paar minuten afkoelen. Snijd ze dan horizontaal door midden. Schep de vulling op de onderzijde en plaats de bovenste helft er boven op. Serveer ze warm.