Hollandse kropsla met een eitje

4
20 min-
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren in 8 min. hard. Pel de eieren en halveer ze. Smelt in een koekenpan de vloeibare margarine. Bak de broodblokjes bruin en krokant. Meng de slasaus met de mosterd en breng op smaak met zout en peper. Maak de sla schoon en scheur grof. Was en droog de sla goed. 4 Verdeel de sla met de uiringen over een schaal. Sprenkel er de slasaus over en bestrooi met de volkoren croutons en de tuinkers. Lekker met witvis en kriel

Hollandse kropsla met een eitje is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Ratatouille met een eitje in de oven
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen
20 min
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept