Zachte aardbeien semifreddo

4
20 min -
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer met een staafmixer 250 g van de aardbeien met de mascarpone en de poedersuiker. Spatel er de geraspte citroenschil, het citroensap en de helft van de geraspte witte chocolade doorheen. Giet het mengsel over in de diepvriesdoos en sluit af met de deksel. Zet de doos ca. 4 uur in de vriezer. Roer de semifreddo elk uur even door met een lepel om het ijs smeuïg te houden. Het ijs moet half bevroren blijven (in het Italiaans ‘semifreddo’) en mag niet heel hard worden. Serveer het ijs in kommetjes en garneer met de rest van de aardbeien en geraspte choco

Zachte aardbeien semifreddo is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Semifreddo van yoghurt en limoen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Semifreddo met sinaasappel
Nagerecht
Bekijk recept
Semifreddo met limoncello en basilicum
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Semifreddo met snickers
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept