Italiaans pakketje met verse zalmfilet

4
20 min-
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de barbecue voor. Doe de pijnboompitjes in een aluminiumschaaltje en rooster ze 5 min. op de barbecue tot ze lichtbruin zijn. Verdeel de zalmfilet in 4 gelijke stukken. Neem 8 stukken aluminiumfolie van 30 x 30 cm en bestrijk het midden van 4 stukken folie met de olie. Verdeel hierover de selderij en tomaat. Leg de stukken zalm op de groenten en bestrooi de vis met peper en zout. Strooi de oregano, de Parmezaanse kaas en de pijnboompitjes eroverheen. Vouw de folie half rond de vis en schenk in elk pakketje een beetje wijn.  Sluit de pakketjes af en wikkel ze in een tweede stuk folie. Plaats ze op het rooster van de barbecue. Gaar de vis in 15 min. met de deksel op de barbecue en keer de pakketjes na 10 min.  Wikkel de buitenste laag folie eraf en leg de pakketjes op borden. Vouw de binnenste laag vlak voor het serveren open, zodat het gerecht zo lang mogelijk warm bl

Italiaans pakketje met verse zalmfilet is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept

Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept