Knollen van de bakplaat met frisse yoghurtdip

4
- 10 min -
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de oven voor tot 210 ºC. Snijd de koolraap in vieren en vervolgens in parten van 1 cm dik. Snijd de uien ook in parten. Schep ze op een bakplaat of in een ovenschaal om met olie, zout en peper. Plaats de bakplaat in het midden van de oven. Rooster de koolraap en uien in ca. 35 min. goudbruin en gaar. Schep tussendoor de groenten een paar keer om. Snijd de bieten in parten van 1 cm dik. Voeg ze na 20 min. oventijd bij de groenten op de plaat en rooster ze nog 15 min mee. Meng de dille en knoflook door de yoghurt. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de groenten over 4 borden, schep de yoghurt ernaast. Lekker met kip, varkensvlees of vis en gebakken aardappel

Knollen van de bakplaat met frisse yoghurtdip is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentespiesjes met yoghurtdip
10 min
Bekijk recept
Worteltjes met snelle yoghurtdip
5 min Snack
Bekijk recept
Flatbreads met yoghurtdip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Spinazie-panpizza met lamsworstjes en kruidensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon op lage temperatuur en lentegroentjes
2 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige tilapiafilet met venkelgratin
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkenshaas met krieltjes & gebakken groenten
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept