0.5 cm. Verhit de helft van de olie in een pan met anti-aanbaklaag en bak de aardappelen en uien op middelhoog vuur in ca. 10 min. gaar. Schep regelmatig om en zorg dat de aardappelen en uien niet kleuren. Snijd de groene paprika in kleine blokjes, voeg deze na 10 min. samen met de chorizo toe aan de aardappelen en roer goed door. Voeg na nog 10 min. de eieren toe en verspreid deze over het mengsel. Leg een deksel op de pan en bak de aardappelomelet op laag vuur in ca. 10 min. gaar. Verhit ondertussen de resterende olie in een hapjespan, snijd de rode en gele paprika in dunne repen en bak ze 5 min. Voeg de honing en zuurkool toe en naar smaak zout en peper. Leg een deksel op de pan en stoof de groenten 15 min. Keer de aardappelomelet om op een grote plank en snijd hem in punten. Verdeel over vier borden en schep de zuurkool ern
Aardappelomelet met chorizo en paprika-zuurkool is een recept van Jumbo