Zoete marsepeinrotsjes

4
20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de marsepein in 20 stukjes van ca. 2½ x 2½ cm. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin en schud dit op een bord. Breek de chocolade in blokjes. Smelt de chocolade in een hittebestendige kom boven een pan heet water (= au bain-marie) of in de magnetron. Roer glad. Schep de marsepein door de gesmolten chocolade. Schep met 2 lepels ca. 20 kleine bergjes marsepein op een met bakpapier beklede snijplank. Bestrooi met het amandelschaafsel. Laat de rotsjes in de koelkast in ca. 45 min. hard worden. Neem ze uit de koelkast en bewaar ze tot je ze opeet in een gesloten trommel op een koele plek.

Zoete marsepeinrotsjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept