Bordje crostini met basilicumhangop en buffelmozzarella

4
20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een schone keukendoek nat en leg 'm in een zeef. Hang de zeef in een kom. Schenk er de yoghurt in. Laat de yoghurt 8 uur of een hele nacht op een koele plek of in de koelkast uitlekken. Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Leg het stokbrood op de bakplaat. Besprenkel met 3 el olijfolie en bak in de oven in 5 min. krokant. Verhit een grillpan. Bestrijk de courgette met de rest van de olijfolie en gril de plakjes, in 2-3 porties, 1-2 min. per kant. Leg ze op een schaal en bak de volgende portie. Schraap de yoghurt uit de uit de doek en meng met de basilicum en zout en peper naar smaak. Beleg de helft van de crostini met de cherrytomaatjes en de basilicumhangop. Beleg de andere helft met de courgette en buffelmozzarella. Leg de crostini op een schaal. Schenk er extra vierge olijfolie over en bestrooi met peper naar smaak. Serveer met overgebleven basilicumha

Bordje crostini met basilicumhangop en buffelmozzarella is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken mozzarellatosti
20 min
Bekijk recept
Courgetterolletjes
35 min Snack
Bekijk recept

Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken aubergines à la Méditerranée
30 min-
Bekijk recept
Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept