Italiaans 'stapeltje'

4
20 min -
Bijgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 º C. Snijd de sjalotjes in partjes. Verhit 4 el olie in een hapjespan, voeg de sjalotpartjes toe en stoof ca. 15 min. Voeg rozemarijn toe en breng op smaak met zout en peper. Roer de olijven en kappertjes erdoor. Verdeel de sjalot gelijkmatig in een ovenschaal, leg de plakjes tomaat er dakpansgewijs bovenop. Bestrooi met zout en peper en verdeel de knoflook erover. Schenk de resterende olie eroverheen. Plaats de ovenschaal in het midden van de oven en rooster het gerecht in 25 min.

Italiaans 'stapeltje' is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Spanakopita cups
45 min + 20 oventijd - Voorgerecht
Bekijk recept
Filodeegtompouces met spinazie en rozijnen 8 tompouces
30 min-
Bekijk recept
Filodeeg buideltjes met geitenkaas
60 min + 12 oventijd - Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met rauwe ham in filodeeg
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept