Aardappel-chorizosalade

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen in water met zout in 15 min. gaar. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de chorizo 3 min. op hoog vuur. Draai het vuur laag. Voeg de ui en knoflook toe en bak 6 min. mee, tot de chorizo knapperig is. Neem de pan met chorizo van het vuur. Giet de aardappelen af, laat ze 1 min. afkoelen en snijd in blokjes van 1 x 1 cm. Meng de chorizo en de paprika door de aardappel. Schep er 3/4 koriander, de extra vierge olijfolie en zout en peper naar smaak door. Schep de salade op een schaal en bestrooi met de rest van de koria

Aardappel-chorizosalade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Chorizosalade
20-30 min -
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept