Maak beslag van bloem, zout, eieren, melk en 2 el olie. Bak hiervan in een koekenpan 8 dunne flensjes. Voeg een klein klontje boter of scheutje olie toe aan de pan. Stapel de flensjes die klaar zijn op en houd ze warm tussen 2 borden. Verhit de resterende olie en fruit de ui 3 min. aan. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. of tot ze vocht loslaten. Maal er wat peper over. Voeg, in 2 tot 3 delen, de raapstelen toe en roerbak steeds ca. 3 min. of tot de groenten gaat slinken. Verkruimel de geitenkaas en beschuit erover, voeg naar smaak wat zout en peper toe en meng het geheel luchtig. Verdeel het raapsteelmengsel over de flensjes en strijk het uit. Rol de flensjes losjes op. Serveer ze direct. Lekker met radij
Flensjes met smeuïge geitenkaas en raapsteeltjes is een recept van Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Orecchiette alle cime di rapa (pasta met Italiaanse broccoli)