Flensjes met smeuïge geitenkaas en raapsteeltjes

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak beslag van bloem, zout, eieren, melk en 2 el olie. Bak hiervan in een koekenpan 8 dunne flensjes. Voeg een klein klontje boter of scheutje olie toe aan de pan. Stapel de flensjes die klaar zijn op en houd ze warm tussen 2 borden. Verhit de resterende olie en fruit de ui 3 min. aan. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. of tot ze vocht loslaten. Maal er wat peper over. Voeg, in 2 tot 3 delen, de raapstelen toe en roerbak steeds ca. 3 min. of tot de groenten gaat slinken. Verkruimel de geitenkaas en beschuit erover, voeg naar smaak wat zout en peper toe en meng het geheel luchtig. Verdeel het raapsteelmengsel over de flensjes en strijk het uit. Rol de flensjes losjes op. Serveer ze direct. Lekker met radij

Flensjes met smeuïge geitenkaas en raapsteeltjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Orecchiette alle cime di rapa (pasta met Italiaanse broccoli)
30 min-
Bekijk recept
Gezonde raapsteeltjesstamppot met gekruide zalm
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde hertenrugfilet met puree van raapsteeltjes en mangocompote
45 min-
Bekijk recept
Flensjes met smeuïge geitenkaas en raapsteeltjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept