Snijd de varkensfiletlapjes met een scherp (vlees)mes open als een broodje. Of vraag dit aan de slager in de winkel. Zorg ervoor dat één kant nog vast zit, zodat je het lapje helemaal plat uit kunt vouwen. Leg de lapjes open op een werkplank, dek ze af met plastic folie en sla ze (bijvoorbeeld met de onderkant van een koekenpan) zo plat mogelijk. Verwijder de folie. Klop de eieren los in een kom of diep bord en bestrijk de binnenzijden van de filetlapjes met een beetje ei. Beleg de filetlapjes met een plak ham en daarna met een plak kaas. Klap de filetlapjes dicht en steek de helften vast met een cocktailprikker. Verwijder de prikkers weer als je de cordon bleu serveert. Verkruimel de beschuiten boven een plat bord tot kruim. Bestrooi de gevulde filetlapjes rondom met zout en peper, wentel ze door het ei en dan door het beschuitkruim. Zorg dat alle kanten goed bedekt zijn. Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de cordon bleu op matig hoog vuur in ca. 10 min. aan beide kanten gaar. Lekker met krieltjes! Download hier het handige stappenplan met foto's