Citroentiramisu

4
30 min-
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel en schud op een bord. Klop met de mixer de mascarpone met de slagroom, de vanillesuiker en citroenlikeur naar smaak tot een dikke crème. Schenk de espresso in een diep bord. Doop één voor één 6 lange vingers in de espresso en leg ze op een schaal. Verdeel er de helft van de citroencrème over. Doop de resterende 6 koekjes in de espresso en leg op de crème. Strijk er de rest van de citroencrème over. Bestrooi met het amandelschaafsel. Zet de tiramisu een half uur in de koelkast. Neem de tiramisu uit de koelkast. Bestrooi met een laagje poedersuiker en serveer. Gebruik een lepel om de tiramisu op de borden te scheppen. Schenk er een glaasje gekoelde citroenlikeur bij. 8

Citroentiramisu is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Citroentiramisu
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Citroentiramisu
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept