Gestoofde Hollandse sjalotten

4
30 min-
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de sjalotjes en halveer de grote exemplaren. Smelt in een hapjespan de vloeibare margarine. Bak de sjalot 3 min. Schep de tomatenpuree erdoor. Voeg de wijn, het kaneelstokje en de laurier toe. Stoof de sjalotjes afgedekt in 25 min. zacht. Voeg zout en peper naar smaak toe en serveer

Gestoofde Hollandse sjalotten is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept