Hete bliksem met tilapiafilet

4
30 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen. Voeg na 10 min. de stukken appel toe en kook ze mee tot de aardappelen gaar zijn. Verhit de helft van de vloeibare margarine, de tijmblaadjes en de melk tot de melk kookt. Verhit ondertussen de rest van de boter in een koekenpan. Bestrooi de tilapiafilets met peper en zout en bak ze ca. 1½ tot 2 min. per kant. Schep de filets uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Voeg de sojamelk toe aan het bakvocht en breng aan de kook. Roer de mosterd erdoor. Giet de aardappelen en appels af en stamp ze tot puree. Roer er de hete melk door. Breng de puree op smaak met peper en zo

Hete bliksem met tilapiafilet is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept