Haricots verts met serranoham

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit in een hapjespan de olijfolie. Fruit de sjalot. Voeg de serranoham toe en bak 3 min. mee. Schep de haricotsverts erdoor en schenk de wijn in de pan. Stoof de boontjes met de deksel op de pan op laag vuur in 8-10 min. beetgaar. Rooster intussen in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin en schud op een bord. Neem de haricotsverts van het vuur en schep er de peterselie met zout en peper naar smaak door. Schep de haricotsverts op een schaal en strooi er het amandelschaafsel

Haricots verts met serranoham is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Burrata met boule beurre en geroosterde tomaatjes
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met spinaziesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept