Tomatensoep met koekcroutons

4
- 10 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer de inhoud van de 2 blikken gepelde tomaat met de staafmixer. Snipper de ui. Smelt in een soeppan de vloeibare margarine. Fruit de ui. Bestrooi met kaneel en bak nog 1 minuut. Schenk de gepureerde tomaten met de bouillon in de pan en verwarm de soep nog 5 minuten. Voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd de ontbijtkoek in blokjes en rooster deze in een droge koekenpan krokant. Schep de soep in vier diepe borden en bestrooi met de koekcrout

Tomatensoep met koekcroutons is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met eendenborst en kruidkoekcroutons
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept