Gevulde portobello

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 210°C. Leg de paddenstoelen op de bolle kant naast elkaar op een bakplaat, snijd de steel eruit en bestrooi ze met peper en zout. Roer de ricotta los, breng hem op smaak met peper en zout en verdeel de kaas over de paddenstoelen. Druppel over elke paddenstoel ¼ el olie. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de paddenstoelen in ca. 20 min. gaar. Roer de sjalot en azijn door elkaar. Laat het mengsel 5 min. marineren. Roer de resterende olie door de azijn en breng de dressing op smaak met peper en zout. Meng in een kom de witlof met de sla, tuinkers en peer. Schep er de dressing door. Verdeel de salade over 4 borden en zet de paddenstoel in het midden.

Gevulde portobello is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept