Verhit 2 el vloeibare margarine in een koekenpan, fruit de sjalot 5 min. zonder deze te laten kleuren en pers de knoflook erboven uit. Voeg de paddenstoelen toe en bak ze 5 min. op middelmatig hoog vuur. Blus de paddenstoelen met witte wijn en laat het gerecht inkoken tot de wijn bijna verdampt is. Haal van de paddenstoelen uit de wijn en houd ze apart. Voeg de wildfond toe aan de wijn met resterende paddenstoelen en laat het gerecht 5 min. koken. Voeg de room toe en kook de saus nogmaals ca. 5 min. Roer de overige paddenstoelen door de saus. Roer, om de saus te binden, het aardappelzetmeel los met 2 el water en voeg het toeaan de saus. Bestrooi het vlees aan beide kanten met peper en zout. Verhit in een koekenpan deresterende boter en laat deze uitbruisen. Bak het vlees op hoog vuur aan beide kanten goudbruin. Draai het vuur iets lager en braad de biefstukjes afhankelijk van de dikte ca. 5 min. Verdeel het vlees vervolgens over 4 grote borden en schep de paddenstoelensaus eroverheen. Lekker met gebakken aardappelen en rode
Hertenbiefstuk met paddenstoelensaus is een recept van Jumbo