Bereid 1 fles mix voor pannenkoeken met 400 ml halfvolle melk volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit steeds een beetje olie in een koekenpan (in totaal ca. 4 el) en bak 4-6 pannenkoeken. Verhit ondertussen in een wok 2 el olie. Snijd 400 g kipfilet in reepjes en bak ze in 4 min. bruin. Voeg één in halve plakjes gesneden courgette en een 1 zak Chinese roerbakgroenten (400 g) toe. Bak de groenten in 5 min. knapperig gaar. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm 1 bakje milde satésaus (à 400 g) volgens de gebruiksaanwijzing. Meng atjar tjampoer met 1 komkommer. Verdeel de kip met de groenten over de pannenkoeken. Klap ze dubbel of rol ze op en leg de pannenkoeken op een schaal. Laat iedereen aan tafel naar eigen smaak de pannenkoeken afmaken met de satésaus, gebakken uitjes en sambal. Serveer met de zoetzure groentensalade en kroe