Stoofpeertjes met tutti frutti

4
- 10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de stoofperen, tutti frutti, krenten, sap, suiker, laurier en kaneel in een pan. Breng het geheel aan de kook, draai het vuur laag, leg een deksel op de pan en stoof de peren in 45 min. gaar. Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin. Schep het fruit in een schaal. Roer de maïzena met een beetje water los. Breng het kookvocht aan de kook, roer de maïzena er beetje bij beetje door tot gewenste dikte. Verdeel de stoofperen en tutti frutti over 4 kommen, schep er een beetje kookvocht overheen en bestrooi met de amandelen.

Stoofpeertjes met tutti frutti is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Yoghurt met tuttifrutti en blauwe bessen
5 min
Bekijk recept
Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes
30 min-
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept